Derfor kjøper vi våre griser og storfe fra Heinrich Jung
Foto: heinrichjung.no
Et samarbeid tuftet på kvalitet, dyrevelferd og ekte matglede
Hos Rolis Kjøttkjeller på Nordstrand er vi stolte av å jobbe med råvarer som både smaker godt og føles riktig. Derfor samarbeider vi med Heinrich Jung, gården til Heinrich Jung og Vidar Julien, som driver med økologisk dyrehold og deler våre verdier for kvalitet, bærekraft og dyrevelferd.
Heinrich Jung og Vidar Julien driver med frittgående, økologiske griser og storfe som fôres på gress og høy. Frilandsgrisene lever ute i naturlige omgivelser, bestemmer selv når de vil spise, leke eller dulte etter moren, og sover i lune hytter fylt med halm. Den naturlige livsstilen og det økologiske fôret gir kjøttet en særegen smak og frisk lukt. På jordene boltrer de seg fritt, spiser røtter og blader, og bidrar til å gjødsle og rydde jorda på en naturlig måte.
Foto: heinrichjung.no
Mat som smaker og betyr noe
For oss på Nordstrand handler det ikke bare om smaken, selv om den er fantastisk. Det handler også om å vite hvor kjøttet kommer fra, og hvem som står bak. I samarbeid med Heinrich Jung og Vidar Julien vet vi at dyrene blir behandlet med respekt, og at hele produksjonen er gjennomtenkt, bærekraftig og transparent. Dette samarbeidet gjør at vi med trygghet kan tilby kundene våre på Nordstrand kjøttprodukter vi er stolte av. Når du handler hos oss, kjøper du ikke bare kvalitet, du støtter også en hel verdikjede som setter dyrevelferd og bærekraft først.